UPPSTÄLLNINGSYTA MED CENTRALT LÄGE

DJI_0076 2 0583_001 Gubben
DJI_0076 2
0583_001
Gubben

Uppställningsplats

82442 Hudiksvall

Typ: Övrigt

Stora ytor med plats för uppställning. Kan användas till sommar eller vinterförvaring av båtar, husbilar m.m Går även att användas till lagerplatser för exempelvis containrar och kabeltrummor. Det finns grindar för att avgränsa området. Kontakt Kalle 073-0893311

Nu växer en ny stadsdel fram i Hudiksvall – Västra Hamnen. En fantastisk plats med ett unikt läge precis vid havet. Här planeras för attraktiva bostäder, moderna kontor, en hamn med bryggor och båtplatser, butiker, restauranger, kultur, skolor, service, vårdboende, sportanläggningar och grönområden. En bra mix som skapar en stadsdel med liv och rörelse större delen av dygnet.

Vår vision är att skapa en modern och hållbar stadsdel i Hudiksvall där alla vill leva, verka och bo. Där hela livet får plats och drömmar blir till verklighet.

Företagslokaler är en del av Pronordic AB. Pronordic AB  är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland, men finns även i Hudiksvall och Sundsvall mm. I Hudiksvall är det ett samarbete med Jon Larsgården Fastigheter AB . Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

Vill du veta mer eller intresserad att hyra?

Kalle Larsgården

Förvaltare

kalle@foretagslokaler.nu

073-089 33 11