Stora ytor i två plan om ca 1530 m² med egen entré och hiss.

LD91 utvändigt Karta Karta Placering Ritning LD91 6_LD91 utvändigt 8_LD91 utifrån söder 9_LD91 plan 1 10_LD91 plan 2 Foretagslokaler_logotyp_rgb Vi har nyckeln till ert nya läge
LD91 utvändigt
Karta
Karta Placering
Ritning LD91
6_LD91 utvändigt
8_LD91 utifrån söder
9_LD91 plan 1
10_LD91 plan 2
Foretagslokaler_logotyp_rgb
Vi har nyckeln till ert nya läge

Börje Olssons Väg 8-10

633 70 Eskilstuna

Typ: Industri

Area: 1530kvm

Lokalerna är på ca 765 m² per plan. Tillgängligheten sker via egen entré eller hiss från lastkaj. Lämpar sig väl för kontor, produktion, industri, lager m.m. Anpassning sker i samråd med hyresgäst. Tillgång till många parkeringsplatser. Kontakt: benny@foretagslokaler.se. Väl mött och välkommen på visning!

Företagslokaler är ett fastighetsbolag som är verksamma inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet sträcker sig från Sundsvall i norr till Karlskrona i söder. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

Fastigheten ligger i Hållsta Kommun som är en tätort i Eskilstuna Kommun belägen en mil söder om Eskilstuna. I Hållsta finns en skola, ett daghem och ett äldreboende. Hållsta är ett samhälle med mestadels mindre villor, men det finns även några hus med lägenheter. Länsväg 214 leder norrut mot Eskilstuna och söderut mot Näshulta. Rakt österut ligger riksväg 53 som leder söderut mot Malmköping. Bussanslutning finns genom linje 9 i Citybussen.

Vill du veta mer eller intresserad att hyra?