Fin lokal om 175 m²

7_LD91 utifrån norr Karta Placering lokaler 1-4 Ritning lokal 1-4 1_Plan1 LD72 gång mot kaj del av datorhall3 Lokal 2 Foretagslokaler_logotyp_rgb Vi har nyckeln till ert nya läge
7_LD91 utifrån norr
Karta
Placering lokaler 1-4
Ritning lokal 1-4
1_Plan1 LD72 gång mot kaj del av datorhall3
Lokal 2
Foretagslokaler_logotyp_rgb
Vi har nyckeln till ert nya läge

Börje Olssons Väg 8-10

633 70 Eskilstuna

Typ: Lager

Area: 175kvm

Lokal 2 om 175 m². Flexibel yta som lämpar sig väl för produktion, lager, industri, verkstad m.m. Anpassning sker i samråd med hyresgäst. Tillgång till många parkeringsplatser. Kontakt: benny@foretagslokaler.se. Väl mött och välkommen på visning!

Företagslokaler är ett fastighetsbolag som är verksamma inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet sträcker sig från Sundsvall i norr till Karlskrona i söder. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

Fastigheten ligger i Hållsta Kommun som är en tätort i Eskilstuna Kommun belägen en mil söder om Eskilstuna. I Hållsta finns en skola, ett daghem och ett äldreboende. Hållsta är ett samhälle med mestadels mindre villor, men det finns även några hus med lägenheter. Länsväg 214 leder norrut mot Eskilstuna och söderut mot Näshulta. Rakt österut ligger riksväg 53 som leder söderut mot Malmköping. Bussanslutning finns genom linje 9 i Citybussen.

Vill du veta mer eller intresserad att hyra?