FÖRRÅD ELLER LAGRINGSPLATSER - HUDIKSVALL

forrad-inne-1 DJI_0032 DJI_0076 2 Gubben DJI_0054
forrad-inne-1
DJI_0032
DJI_0076 2
Gubben
DJI_0054

Self storage

824 42 Hudiksvall

Typ: Övrigt

Här kan du hyra förråd eller lager i olika storlekar och du behöver inga depositionsavgifter. Tryggt förvar med övervakningskameror. Personlig tillgång, med kod och nyckel mellan 06.00-22.00. Du kan även ställa upp båt eller bil för vinter eller sommarförvaring. I byggnaden finns det en stor hiss och tillgång till pirra och pallyft Kontakt. Mattias 070-2167085 eller Kalle 073-0893311 info@vastrahamnenhudiksvall.se www.vastrahamnenhudiksvall.se

Nu växer en ny stadsdel fram i Hudiksvall – Västra Hamnen. En fantastisk plats med ett unikt läge precis vid havet. Här planeras för attraktiva bostäder, moderna kontor, en hamn med bryggor och båtplatser, butiker, restauranger, kultur, skolor, service, vårdboende, sportanläggningar och grönområden. En bra mix som skapar en stadsdel med liv och rörelse större delen av dygnet.

Vår vision är att skapa en modern och hållbar stadsdel i Hudiksvall där alla vill leva, verka och bo. Där hela livet får plats och drömmar blir till verklighet.

Företagslokaler är en del av Pronordic AB. Pronordic AB  är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland, men finns även i Hudiksvall och Sundsvall mm. I Hudiksvall är det ett samarbete med Jon Larsgården Fastigheter AB . Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

Nu bidrar HSB till utvecklingen av Hudiksvalls hamn. Ett första steg har varit att förvärva marken.

 HSB har köpt den norra delen av Håstaholmen, del av fastigheten Åvik 26:14. Den förvärvades nyligen av ProNordic Innovation AB och Jon Larsgården Holding AB. Anskaffningen innebär att HSB blir en bostadsaktör att räkna med i omdaningen av Hudiksvalls hamn. Ambitionen är att omgående sätta igång detaljplanearbetet med syfte att skapa fyra punkthus som totalt ska rymma ca 100 bostadsrättslägenheter. Samtliga lägenheter kommer att ha stora inglasade balkonger med utsikt mot Hudiksvallsfjärden och tillgång till eget garage. I bostadsrättsföreningen kommer det att finnas gemensamhetslokaler, övernattningsrum, bastu och relax. Säljstarten är preliminärt beräknad till årsskiftet 2021/2022, med en första inflyttning 2023.

— Att få vara med och utveckla Hudiksvalls hamnområde är något som HSB haft på agendan under en lång tid. Att nu få möjligheten att ta vid där Kattvikskajen slutar känns oerhört kul och spännande. Det är något som vi tror gör Hudiksvall ännu attraktivare som stad, säger Anders Wallner, vice i HSB Södra Norrland

Vill du veta mer eller intresserad att hyra?

Kalle Larsgården

Förvaltare

073-089 33 11