Kontor-Verkstadshotell koncept centralt i Sandviken

Spångvägen 9 Sandviken Kontorshus Verkstadslokal Flygfoto fastighet Karta Ritning L01 L01 Foretagslokaler_logotyp_rgb Vi har nyckeln till ert nya läge
Spångvägen 9 Sandviken
Kontorshus
Verkstadslokal
Flygfoto fastighet
Karta
Ritning L01
L01
Foretagslokaler_logotyp_rgb
Vi har nyckeln till ert nya läge

Spångvägen 9

811 32 Sandviken

Typ: Kontor

Area: 291kvm

Nu finns möjligheten att hyra del i vårt nya kontor- Verkstadshotell koncept. Lämpligt för mindre verksamheter som är i behov av en kombinerad lösning med kontor och verkstad/lager. Tillgång till gemensamma ytor så som konferensrum, lunchrum och omklädningsrum. Del i verkstadslokal med ett gemensamt ansvar för tillgänglighet. Stor asfalterad plan inom området med möjlighet till parkering/uppställningsplats. Området är inhägnat och låst nattetid. Tillträde augusti i år. Mejla för intresseanmälan till malin@foretagslokaler.se. Väl mött och välkommen.

Företagslokaler är ett fastighetsbolag som är verksamma inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet sträcker sig från Sundsvall i norr till Karlskrona i söder. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

Vill du veta mer eller intresserad att hyra?

Malin Norden

Förvaltare

malin@foretagslokaler.se

070-227 15 44