Fin lokal ca 600 m²

5_Höglager utvändigt 4_Höglager utvändigt Karta Placering lokal Ritning Lokal 2_Höglager 3_Höglager Foretagslokaler_logotyp_rgb Vi har nyckeln till ert nya läge
5_Höglager utvändigt
4_Höglager utvändigt
Karta
Placering lokal
Ritning Lokal
2_Höglager
3_Höglager
Foretagslokaler_logotyp_rgb
Vi har nyckeln till ert nya läge

Börje Olssons Väg 8-10

633 70 Eskilstuna

Typ: Lager

Area: 604kvm

Lokal med generös takhöjd och port för lätt in och urlastning passar till verkstad/lättindustri eller lagerlokal. Anpassning sker i samråd med hyresgäst. Tillgång till många parkeringsplatser. Kontakt: benny@foretagslokaler.se. Väl mött och välkommen på visning!

Företagslokaler är ett fastighetsbolag som är verksamma inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet sträcker sig från Sundsvall i norr till Karlskrona i söder. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

Fastigheten ligger i Hållsta Kommun som är en tätort i Eskilstuna Kommun belägen en mil söder om Eskilstuna. I Hållsta finns en skola, ett daghem och ett äldreboende. Hållsta är ett samhälle med mestadels mindre villor, men det finns även några hus med lägenheter. Länsväg 214 leder norrut mot Eskilstuna och söderut mot Näshulta. Rakt österut ligger riksväg 53 som leder söderut mot Malmköping. Bussanslutning finns genom linje 9 i Citybussen.

Vill du veta mer eller intresserad att hyra?