Fin lokal ca 600 kvm

ute-3 Placering lokal Ritning Lokal Bild lokal Foretagslokaler_logotyp_rgb
ute-3
Placering lokal
Ritning Lokal
Bild lokal
Foretagslokaler_logotyp_rgb

Börje Olssons Väg 8-10

633 70 Eskilstuna

Typ: Lager

Area: 604kvm

Lokal med generös takhöjd och port för lätt in och urlastning passar till verkstad/lättindustri eller lagerlokal. Idag är det en utrustad Padelhall. Anpassning sker i samråd med hyresgäst. Tillgång till många parkeringsplatser. För mer info: Info@foretagslokaler.se Välkommen som hyresgäst!

Företagslokaler är ett fastighetsbolag som är verksamma inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet sträcker sig från Sundsvall i norr till Karlskrona i söder. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

Fastigheten ligger i Hållsta Kommun som är en tätort i Eskilstuna Kommun belägen en mil söder om Eskilstuna. I Hållsta finns en skola, ett daghem och ett äldreboende. Hållsta är ett samhälle med mestadels mindre villor, men det finns även några hus med lägenheter. Länsväg 214 leder norrut mot Eskilstuna och söderut mot Näshulta. Rakt österut ligger riksväg 53 som leder söderut mot Malmköping. Bussanslutning finns genom linje 9 i Citybussen.

Vill du veta mer eller intresserad att hyra?

Anders Kihlström

Fastighetsförvaltare

anders@pronordic.se

073-088 16 56