STORT CENTRAL KONTOR PÅ ANDRA VÅNINGEN

STORT CENTRAL KONTOR PÅ ANDRA VÅNINGEN

Väl tilltalande kontorslokal med 9 kontorsrum i varierande storlekar mellan 11-15 kvm. Stor entré med stora avhängningsytor. Två toaletter och ett väl tilltaget gemensamt kök med kombinerad kyl och frys samt en microvågsugn. Tillträde enligt överenskommelse. Bashyra 1000 kr/kvm och år. Det finns parkeringar i anslutning till lokalen. Kontakt: info@foretagslokaler.nu VÄLKOMMEN!

FÖRETAGSLOKALER:

Företagslokaler är en del av Pronordic AB. Pronordic AB  är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

ALLMÄNT:

Sandvikens företagspark ligger intill Gävlevägen där man även kan ha skylt på fasad och eller på en pelare som finns intill rondellen i korsningen mellan Gävlevägen och vägen till Järbo.

På området finns det flera hyresgäster som Itell, InfoCaption, Next sign, Prenova, Mellanskog mm. Om inte denna lokal skulle passa så kanske det finns något annat som skulle göra det. 

Det finns även en matvarubutik på området samt att det även finns bra kommunikationsmöjligheter

KONTAKTPERSON:

Anders KihlströmE-post anders@pronordic.se