ÖPPEN

ÖPPEN

Stor och öppen kontorslokal om ca 200 kvm med heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Det finns ett avgränsande kontorsrum om man vill arbeta ostört samt att det går att avgränsa ytterligare om man vill ha fler rum. I lokalen finns det kök och toalett. Bashyra 1200 kr/kvm och år. Det finns parkeringar i anslutning till lokalen. Kontakt: info@foretagslokaler.nu VÄLKOMMEN!

FÖRETAGSLOKALER:

Företagslokaler är en del av Pronordic AB. Pronordic AB  är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland, men vi finns även på orter som Hudiksvall och Eskilstuna, där vi nyligen ökat vårt bestånd. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

ALLMÄNT:

Sandvikens företagspark ligger intill Gävlevägen där man även kan ha skylt på fasad och eller på en pelare som finns intill rondellen i korsningen mellan Gävlevägen och vägen till Järbo.

På området finns det flera hyresgäster som Itell, InfoCaption, Next sign, Prenova, Mellanskog mm. Om inte denna lokal skulle passa så kanske det finns något annat som skulle göra det på området eller i en annan fastighet som vi förvaltar i Sandviken

Det finns även en matvarubutik på området samt att det även finns bra kommunikationsmöjligheter

KONTAKTPERSON:

Malin NordenE-post malin@pronordic.se