Lokaler för flexibla användningsområden

Lokaler för flexibla användningsområden

Flexibla ytor som lämpar sig väl för produktion, lager, industri, verkstad, butik m.m. Från 400-5000 kvm. Anpassning sker i samråd med hyresgäst. Tillgång till många parkeringsplatser.

FÖRETAGSLOKALER:

Företagslokaler är en del av Pronordic AB.

Pronordic AB  är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland, men finns även i Hudiksvall och Sundsvall mm. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

 

HÅLLSTA:

Fastigheten ligger i Hållsta Kommun som är en tätort i Eskilstuna Kommun belägen en mil söder om Eskilstuna. I Hållsta finns en skola, ett daghem och ett äldreboende. Hållsta är ett samhälle med mestadels mindre villor, men det finns även några hus med lägenheter. Länsväg 214 leder norrut mot Eskilstuna och söderut mot Näshulta. Rakt österut ligger riksväg 53 som leder söderut mot Malmköping. Bussanslutning finns genom linje 9 i Citybussen.

KONTAKTPERSON:

Lotta ErikssonE-post lotta@pronordic.se