LOKAL I MARKPLAN OM 46m²

LOKAL I MARKPLAN OM 46m²

Härlig lokal i markplan Centralt i Storvreta, Perfekt för alla typer av verksamheter. På området finns det goda parkeringsmöjligheter. Goda kommunikationer, 15min bilväg till centrala Uppsala, 100m till busshållplats och 400 m till Tågstation. Bra parkeringsmöjligheter. Kontakt: info@foretagslokaler.se VÄLKOMMEN!

HANDELSKNUTEN:

Skogsvallsvägen är ett anrikt och väletablerat  område i centrala Storvreta med goda kommunikationer, 100 m till busshållplats och 400 m till Tågstation. Bra parkeringsmöjligheter. Det tar ca 20 minuters bilfärd via E4N från Uppsala. Själva fastigheten har genomgått en övergripande renovering och uppdatering vad gäller hela området i sig  och byggnaderna. Fastigheten har 6 olika byggnader. På området finns det flertalet gym med olika inriktningar, bilverkstäder, målerifirma, webbutik, pizzeria, kontor, hemtjänst, lädertillverkare och försäljningskontor, lagerlokaler, solarium och gallerförsedd förrådsförvaring av Lillys lager.

FÖRETAGLOKALER:

Företagslokaler är ett fastighetsbolag som är verksamma inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet sträcker sig från Sundsvall i norr till Karlskrona i söder. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

KONTAKTPERSON:

Malin NordenE-post malin@pronordic.se