INDUSTRILOKAL I TVÅ PLAN

INDUSTRILOKAL I TVÅ PLAN

Tänk att få möjlighet att ha en industrilokal med havet som närmsta granne. Nu finns den möjligheten att i två plan om ca 208 kvm få det till en verklighet. Det finns parkering att tillgå. För vidare information kontakta Kalle Larsgården 073-0893311 Välkommen till den nya och snabbt växande delen av Hudiksvall!

ALLMÄN INFORMATION:

Nu växer en ny stadsdel fram i Hudiksvall – Västra Hamnen. En fantastisk plats med ett unikt läge precis vid havet. Här planeras för attraktiva bostäder, moderna kontor, en hamn med bryggor och båtplatser, butiker, restauranger, kultur, skolor, service, vårdboende, sportanläggningar och grönområden. En bra mix som skapar en stadsdel med liv och rörelse större delen av dygnet.

Vår vision är att skapa en modern och hållbar stadsdel i Hudiksvall där alla vill leva, verka och bo. Där hela livet får plats och drömmar blir till verklighet.

FÖRETAGSLOKALER:

Företagslokaler är en del av Pronordic AB. Pronordic AB  är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland, men finns även i Hudiksvall och Sundsvall mm. I Hudiksvall är det ett samarbete med Jon Larsgården Fastigheter AB . Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

PLANER:

Nu bidrar HSB till utvecklingen av Hudiksvalls hamn. Ett första steg har varit att förvärva marken.

 HSB har köpt den norra delen av Håstaholmen, del av fastigheten Åvik 26:14. Den förvärvades nyligen av ProNordic Innovation AB och Jon Larsgården Holding AB. Anskaffningen innebär att HSB blir en bostadsaktör att räkna med i omdaningen av Hudiksvalls hamn. Ambitionen är att omgående sätta igång detaljplanearbetet med syfte att skapa fyra punkthus som totalt ska rymma ca 100 bostadsrättslägenheter. Samtliga lägenheter kommer att ha stora inglasade balkonger med utsikt mot Hudiksvallsfjärden och tillgång till eget garage. I bostadsrättsföreningen kommer det att finnas gemensamhetslokaler, övernattningsrum, bastu och relax. Säljstarten är preliminärt beräknad till årsskiftet 2021/2022, med en första inflyttning 2023.

— Att få vara med och utveckla Hudiksvalls hamnområde är något som HSB haft på agendan under en lång tid. Att nu få möjligheten att ta vid där Kattvikskajen slutar känns oerhört kul och spännande. Det är något som vi tror gör Hudiksvall ännu attraktivare som stad, säger Anders Wallner, vice i HSB Södra Norrland

KONTAKTPERSON:

Kalle LarsgårdenE-post kalle@foretagslokaler.nu