CENTRAL KONTOR PÅ FÖRSTA VÅNINGEN

CENTRAL KONTOR PÅ FÖRSTA VÅNINGEN

Central kontor på första våningen, Kontoret har tillgång till ett pentry samt WC och ett litet förråd. Goda parkeringsmöjligheter. Centralt i Sandviken vid Företagsparken.

FÖRETAGSLOKALER:

Företagslokaler är en del av Pronordic AB. Pronordic AB  är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

 

ALLMÄNT:

Sandvikens företagspark ligger intill Gävlevägen där man även kan ha skylt på fasad och eller på en pelare som finns intill rondellen i korsningen mellan Gävlevägen och vägen till Järbo. På området finns det flera hyresgäster som Itell, InfoCaption, Next sign, Prenova, Mellanskog mm. Om inte denna lokal skulle passa så kanske det finns något annat som skulle göra det.  Det finns även en matvarubutik på området samt att det även finns bra kommunikationsmöjligheter

KONTAKTPERSON:

Anders KihlströmE-post anders@pronordic.se