LOKAL I MARKPLAN OM 90m²

Lokalens placering Befintlig planlösning Foretagslokaler_logotyp_rgb
Lokalens placering
Befintlig planlösning
Foretagslokaler_logotyp_rgb

Skogsvallsvägen 7

743 35 Storvreta

Typ: Kontor

Area: 90kvm

Lokal i markplan centralt i Storvreta, Perfekt för kontor/lager. På området finns det goda parkeringsmöjligheter. Goda kommunikationer, 15min bilväg till centrala Uppsala, 100m till busshållplats och 400 m till Tågstation. Bra parkeringsmöjligheter. Kontakt: info@foretagslokaler.se VÄLKOMMEN!

Skogsvallsvägen är ett anrikt och väletablerat  område i centrala Storvreta med goda kommunikationer, 100 m till busshållplats och 400 m till Tågstation. Bra parkeringsmöjligheter. Det tar ca 20 minuters bilfärd via E4N från Uppsala. Själva fastigheten har genomgått en övergripande renovering och uppdatering vad gäller hela området i sig  och byggnaderna. Fastigheten har 6 olika byggnader. På området finns det flertalet gym med olika inriktningar, bilverkstäder, målerifirma, webbutik, pizzeria, kontor, hemtjänst, lädertillverkare och försäljningskontor, lagerlokaler, solarium och gallerförsedd förrådsförvaring av Lillys lager.

Företagslokaler är ett fastighetsbolag som är verksamma inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet sträcker sig från Sundsvall i norr till Karlskrona i söder. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

Vill du veta mer eller intresserad att hyra?

Malin Norden

Förvaltare

070-227 15 44

070-227 15 44