Lokal anpassad för produktion

_DSC8585 Planlösning Källare 3 våningshus (migeo) ForetagslokalerSE_logotyp_rgb
_DSC8585
Planlösning Källare 3 våningshus (migeo)
ForetagslokalerSE_logotyp_rgb

Svarvargatan 26

81136 Sandviken

Typ: Övrigt

Area: 200kvm

Lokal om ca 200 kvm som tidigare använts som cykelverkstad. Stora möjligheter att anpassa lokalen efter ny verksamhet. I lokalen finns det kök och toalett. Det finns parkeringar i anslutning till lokalen. Kontakt: info@foretagslokaler.nu VÄLKOMMEN!

Företagslokaler är en del av Pronordic AB. Pronordic AB  är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland, men vi finns även på orter som Hudiksvall och Eskilstuna, där vi nyligen ökat vårt bestånd. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

Sandvikens företagspark ligger intill Gävlevägen där man även kan ha skylt på fasad och eller på en pelare som finns intill rondellen i korsningen mellan Gävlevägen och vägen till Järbo.

På området finns det flera hyresgäster som Itell, InfoCaption, Next sign, Prenova, Mellanskog mm. Om inte denna lokal skulle passa så kanske det finns något annat som skulle göra det på området eller i en annan fastighet som vi förvaltar i Sandviken

Det finns även en matvarubutik på området samt att det även finns bra kommunikationsmöjligheter

Vill du veta mer eller intresserad att hyra?

Malin Norden

Förvaltare

070-227 15 44

070-227 15 44